Op je blote voeten aan de wandel, klimmen en klauteren, fun voor de hele familie!

Aan de knutsel in een waar atelier gevestigd in een Limburgse carréboerderij. 

Lekker uit-ontbijten aan de rand van  Maastricht, aansluitend een wandeling maken langs en over de oude stadsmuur.

Boek een e-bike- of wandelsafari met een Land van Kalk ranger,  leuk voor jong en oud!

Ontdek Valkenburg  op unieke wijze. Met Mystery unlocked leer je de mysterieuze geschiedenis en ga je zelfstandig op onderzoek uit. De eerste escaperoom "buiten"!

 

Nergens anders vind je zulke uitgestrekte heidevelden als op de Brunssummerheide.  Ga er wandelen of fietsen!

Het Hoenshuis is gelegen in Voerendaal, in het groene landschap tussen Heerlen, Valkenburg, Gulpen-Wittem en Nuth. De gemeente heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Ontspande men zich in die tijd in een badgebouw, een tempeltje of aan een vijver, waarvan de resten binnen de gemeente worden gevonden, nu kan men in Voerendaal terecht voor een ontspannend en tevens uitdagend rondje golf!

De 18-holes baan is voor de beginnende golfer maar ook voor de speler met veel ervaring, een uitdaging.


Bij Hoenshuis staat gastvrijheid hoog in het vaandel!

Andere banen in de omgeving:

Golfclub Brunssumerheide

Op het Rijk van Margaraten

Golf Henri-Chapelle

Zakelijk verblijven kan héél goed bij ons. Je hebt de luxe van een hotel maar ook je eigen keuken om heerlijk zelf je ontbijt te bereiden en een eenvoudige maaltijd te maken. 


Ieder woning heeft een eettafel welke goed benut kan worden als werktafel én uiteraard hebben we een uitstekend wifi netwerk.

Standaard verzorgen we voor de eerste ochtend een uitgebreid zelf te bereiden ontbijt. Dit doen we voor zakelijke gasten graag gedurende het gehele verblijf. De toeslag hiervoor bedraagt € 10,- per nacht vanaf de tweede ochtend.

Qua ligging zijn zowel Heerlen, de gehele Parkstad, Valkenburg en Maastricht bereikbaar binnen 15 minuten tot een half uur te bereiken.

Parkeren is bij ons veilig en gratis.

Geef je workshops of cursussen, of wil je met je team vergaderen, op een plek die rust, warmte en toch zakelijkheid uitstraalt? Dan is Studio de Hees 'the-place-to-be'! 

Binnen en buiten spelen,

het kan allemaal in de  nabije omgeving! 

Dieren kijken  en spelen in  een van de mooiste dierentuinen van Nederland, ga zeker naar Gaia Zoo!

Beleven ,ontdekken & reizen in de ruimte in een écht museum.

 

De langste indoor piste  is op 10 minuten rijden!

Jumpen bij een indoor trampolinepark, wie wil dat nou niet op vakantie. Daarna  lekker een hapje eten bij een "snelle Italiaan"!

 

En vergeet niet om het prachtige Kasteel Hoensbroek te bezoeken. Kids wanen zich een prinses en ridder tijdens het bezoek. Ook een échte aanrader voor volwassenen.

Een dagje ontspannen in heerlijk thermaal water bij Thermae 2000.

Vanaf half november is er volop kerstsfeer in Zuid-Limburg. Ook staan vanaf eind november in onze verblijven opgetuigde kerstbomen en gaan de kerstlampjes aan..... !

Onze to do tips: Kerstmarkten in Valkenburg, WinterTijd in Heerlen, Magisch Maastricht, Kerstwereld Rolduc Kerkrade, Kerstmarkt Aken, Village de Noël in Luik, Beleef Kerstival Kerkrade, Wèntjerdruim Sittard, Winterland Hasselt, Winters Sprookjesbos Valkenburg aan de Geul, Valkenburg on Ice, Route d’Amuse Valkenburg aan de Geul, Christmas Fairytales Parade Valkenburg aan de Geul, Kerstmarkt in Monschau, De Botanische Tuin Kerkrade in Kerstsfeer.........en nog veel meer. 

En om alvast in de kerstsfeer te komen, bekijk onderstaand onze kerstmovie!

Wil je meer weten?

 

+31 (0) 627000768

 ilse@huiskenshof.nl

 Putweg 45a

6343 PD Klimmen

Nederland