Wil je meer weten?

 

Bep & Hub Grooten

 +31 (0)45 405 17 03

+31 (0)6 53 6674 49 (Bep)

 +31 (0)6 28 95 78 86 (Hub)

 info@huiskenshof.nl

 Putweg 45a

6343 PD Klimmen

Nederland 

Wij maken jouw verblijf compleet!

We bieden compleet ingerichte, luxe, betaalbare buitenverblijven. Van het bakhuis met één slaapkamer en badkamer tot het Koetshuis waarin met gemak 6 personen kunnen verblijven, we bieden het allemaal!

Het welkomstontbijt, het buiten-zijn en het persoonlijke contact maken je verblijf compleet. Je kunt met een gerust gevoel het thuisfront bellen, want je verblijf bij ons zal zeker bevallen!

We hopen je in de toekomst te mogen verwelkomen als onze gast!

Met Limburgse groet,

Bep, Hub & Ilse

WELKOM

BEP

Hallo ik ben Bep, moeder van dezelfde 3 kinderen en gelukkig getrouwd met Hub! Ook ik groeide op in de regio, runde samen met Hub eerst de boerderij en nu Huiskenshof. Ik ben druk met het op orde houden van de verblijven, ontvangen van gasten, zorgen voor lekker gebak en het iedereen naar de zin maken. Als ontspanning naai, fietst en boetseer ik graag. Eén dag per week zijn onze kleinkinderen er en vragen die al mijn aandacht.  

Ik spreekt naast het Limburgse dialect uiteraard Nederlands. De Duitse en Engelse taal "met handen en voeten"!

HUB

Welkom op onze website ik ben Hub.

Trotse vader van 3 kinderen (Ilse, Ronny & Ricky) en getrouwd met Bep!

Ik groeide op in Klimmen en ben mijn hele leven agrarisch ondernemer geweest (koeien, geiten en akkerbouw). Mijn favoriete bezigheden nu zijn Huiskenshof onderhouden, golfen, fietsen, werken in de groentetuin en genieten van onze 6 kleindochters en kleinzoon die regelmatig van de partij zijn. Samen met Bep sinds 2006 woonachtig op de boerderij.

 

Ik spreek naast het Limburgse dialect, de Nederlandse, Duitse taal en een heel klein beetje Engels.

Ilse

Aangenaam ik ben Ilse, Bep & Hub's oudste dochter en zorgt er mede voor dat je verblijf fantastisch zal zijn! Ik ben moeder van twee dochters en een zoon, Roos, Pip en Mats en werk parttime als HR Business Partner bij een industrieel bakkersbedrijf. Voor Huiskenhof ben ik met name verantwoordelijk voor het eerst contact via e-mail en bevestig ik de door u gemaakte reservering. Ik woon in de nabije omgeving van Huiskenshof en zal alleen ter plekke bijspringen als mijn ouders er een dagje op uit zijn!

Ik ben ervan overtuigd dat mijn ouders zorgen voor een fantastisch verblijf bij Huiskenshof!