top of page

To Do tips, óók voor golfliefhebbers, op zakenreis & kidsproof!

38.jpg
FAMILIE

Wandelen vanuit de hoeve en via veldkruisjes of ontdek de Via Belgica, het kan allemaal vanuit Huiskenshof.

Huur een e-scooter en verken zo geruisloos en natuurvriendelijk het heuvelland.

 

Ontbijtservice kun je regelen via Quadakkers of Bakkerij Lei Deckers.

 

Boek een Ebike- of wandelsafari met een Land van Kalk ranger,  leuk voor jong en oud!

Leer de lekkerste Limburgse vlaai bakken bij Het Bak Atelier. Vanaf 6 personen kun je een privéworkshop volgen. Of schuif aan bij een workshop op inschrijving.

Meer inspiratie nodig?

Check ons blog

Visit Zuid Limburg

Land van Kalk

golf1.jpg
GOLF

Golf & Country Club Hoenshuis is gelegen in Voerendaal, in het groene landschap tussen Heerlen, Valkenburg, Gulpen-Wittem en Nuth. De gemeente heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Ontspande men zich in die tijd in een badgebouw, een tempeltje of aan een vijver, waarvan de resten binnen de gemeente worden gevonden, nu kan men in Voerendaal terecht voor een ontspannend en tevens uitdagend rondje golf!

De 18-holes baan is voor de beginnende golfer maar ook voor de speler met veel ervaring, een uitdaging. Via ons kun je met korting een greenfee kopen, dit doe je door ons een e-mail te sturen.


Bij Golf & Country Club Hoenshuis staat gastvrijheid hoog in het vaandel!

Andere banen in de omgeving:

Golfclub Brunssumerheide

Op het Rijk van Margaraten

Golf Henri-Chapelle

55.jpg
ZAKELIJK

Zakelijk verblijven kan héél goed bij ons. Je hebt de luxe van een hotel maar ook je eigen keuken om heerlijk zelf je ontbijt te bereiden en een eenvoudige maaltijd te maken. 
Ieder woning heeft een eettafel welke goed benut kan worden als werktafel én uiteraard hebben we een uitstekend wifi netwerk.

Qua ligging zijn zowel Heerlen, de gehele Parkstad, Valkenburg en Maastricht bereikbaar binnen 15 minuten tot een half uur te bereiken.

Parkeren is bij ons veilig en gratis.

Geef je workshops of cursussen, of wil je met je team vergaderen op een plek die rust, warmte en toch zakelijkheid uitstraalt? Dan is Studio de Hees 'the-place-to-be'! 

84.jpg
KIDS

Binnen en buiten spelen,

het kan allemaal in de  nabije omgeving! 

Dieren kijken  en spelen in  een van de mooiste dierentuinen van Nederland, ga zeker naar Gaia Zoo!

Beleven, ontdekken & reizen in de ruimte in een écht museum.

 

De langste indoor piste is op 10 minuten rijden!

Jumpen bij een indoor trampolinepark, wie wil dat nou niet op vakantie. Daarna  lekker een hapje eten bij een "snelle Italiaan"!

 

En vergeet niet om het prachtige Kasteel Hoensbroek te bezoeken. Kids wanen zich een prinses en ridder tijdens het bezoek. Ook een échte aanrader voor volwassenen.

Een dagje ontspannen of wijnbadderen, het kan bij Thermae 2000.

8-kerst 2013 10-2-2013 9-50-13.JPG

Vanaf half november is er volop kerstsfeer in Zuid-Limburg. Ook staan vanaf eind november in onze verblijven opgetuigde kerstbomen en gaan de kerstlampjes aan..... !

Onze to do tips voor dit kerstseizoen: Kerst in Mergelrijk & Winter Wonderland. Voor de laatste info check de site https://www.kerststadvalkenburg.nl/ 

En om alvast in de kerstsfeer te komen, bekijk onze kerstmovie!

bottom of page